lunes, 24 de octubre de 2011

TALLER DE LECTURA A TERCER





 Els nens i nenes de 3er, aquest any han començat un taller de lectura. Els dimarts a la tarda i durant una hora, canvien l'espai de l'aula per la biblioteca.                                          

 El taller consisteix en la lectura de diferents llibres, la posterior el·laboració d'una fitxa de lectura i també la valoració del llibre.

Seguint el codi establert del semàfor, es valora si el llibre agrada, només a mitges o realment no agrada. Segons el criteri, s'ha de posar el gomet corresponent a la llista de llibres, i explicar-ho quans es fa la fitxa.


 Aquest any també estan molt motivats, ja que no només fan la lectura del llibre i la fitxa corresponent, sino que ells mateixos expliquen els llibres i la història que han llegit als seus companys, i així poden compartir la seva experiència, i recomenar el llibre si els ha agradat.



 La Paula ens recomana el conte  "El príncipe feliz" de l'Oscar Wilde. És un conte molt bonic i molt tendre, i ja hi ha molts candidats per llegir-lo.



 El Sergio ens ha explicat una història relacionada amb el mar i la contaminació. El llibre es titula "Les Aventures de l'Estrelleta de Mar", de la M. Teresa Farreny. Un llibre molt interesant i amb un tema d'actualitat.





I per acabar, l'Ada ens ha explicat la història del cocodril Cocolicot, i les seves llàgrimes de cocodril, en el llibre titulat "Llàgrimes de cocodril" del Pep Molist. Sembla qua ha estat força divertit, i ja hi ha molts nens que ho volen llegir també.

2 comentarios: